Backyard sessions

HENGELO - Je kunt Rolink en Verpalen het best beschrijven als Amerikaanse blues met een vleugje folkrock. Eigen nummers in geheel eigen stijl geschreven. Het ene moment ingetogen en dan weer heftig in de zang en het gitaarwerk.

Op 28 juli staan ze bij de Backyard Sessions bij de buitenplaats van de Houtmaat samen met Horst Hermann und die Neuen Oberkrainer. Tussen 14.30 en 17.00 uur is het dus genieten van deze heerlijke muziek. Al eerder speelden ze samen in de jaren 60 onder de naam Rainy-Day Men en toen ze elkaar jaren later weer troffen was de chemie nog steeds onverminderd aanwezig.

Horst Hermann
Traditionele volksmuziek voert de boventoon bij Horst Hermann und die Neuen Oberkrainer. Zes muziekanten die elk hun eigen toevoeging meebrengen. Met een gezonde dosis humor en plezier zijn ze ook altijd in voor een feestje, en laten ze geen enkele muzikale kans onbenut. Samen verzorgen deze twee acts een middag vol muziek en gezelligheid bij Buitenplaats de Houtmaat in Hengelo.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>