Alleen op de Wereld

HERTME - De jeugdvoorstelling 'Alleen op de Wereld' wordt op zondag 14 juli in het Openluchttheater Hertme opgevoerd door Theater Van Santen.

Het klassieke kinderboek van Hector Malot wordt tot leven geroepen in Hertme. De prachtige jeugdvoorstelling vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal uit 1878 in een sprankelend nieuw jasje gestoken. Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband. Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en live muziek!

De voorstelling
De voorstelling is te zien op 14 juli om 15.00 uur in het Openluchttheater Hertme aan de Hertmerweg 31. De poort van het theater gaat om 14.30 uur open. De voorstelling duurt ongeveer een uur en is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kaartjes zijn te koop bij de poort en kosten € 5,- (inclusief koffie/thee of ranja). Voor meer informatie: www.openluchttheaterhertme.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>