Foto: Shutterstock.com

Assink & Schipholt beloond met Predicaat Hofleverancier

HENGELO - De Hengelose firma Assink & Schipholt ontving op 27 juni het Predicaat Hofleverancier uit handen van burgemeester Sander Schelberg en Commissaris van de Koning, de heer A.P. Heidema. Dit ter ere van het honderdjarig bestaan van het bedrijf.

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat het vennootschap Assink & Schipholt werd geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Oorspronkelijk opgericht door de heer H.J.W. Assink en Lutje Assink is het bedrijf nu, honderd jaar later, nog steeds een gezonde onderneming. Zo'n 30 man is momenteel in dienst van het bedrijf dat is gevestigd aan de Beitelstraat. Hier vonden op 27 juni ook de feestelijkheden plaats rondom het ontvangen van het predicaat. Het bedrijf heeft in de tussentijd verschillende mensen aan het roer gehad en is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio.

Werknemers
Tegenwoordig is het bedrijf gespecialiseerd leverancier van plaat- en constructiewerk. Ze helpen bij het ontwerpen van specifieke producten en hun vakmanschap wordt dan ook gebruikt in verschillende sectoren. Toch gaat de meeste eer uit naar de werknemers. "Het zijn de medewerkers die met hun vakmanschap en ervaring het verschil maken. Of het nu gaat om het lassen van staal en RVS, metaal snijden, kanten of laseren: de medewerkers zijn van alle markten thuis. Met optimale inzet verzorgen zij het door de klant gewenste plaat- of constructiewerk, of maken zij het specifieke product dat men nodig heeft. De medewerkers van Assink & Schipholt weten als geen ander dat het ijzer gesmeed moet worden als het heet is."

Hofleverancier
Het Predicaat Hofleverancier wordt uitgereikt aan kleine en middelgrote ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in de regio en minimaal 100 jaar bestaan. Met dit jubileum voldeed de forma Assink & Schipholt aan deze criteria, wat tijdens het jubileum werd beloond met het prestigieuze predicaat.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>