Snel en blijvend gewichtsverlies

HENGELO - Velen willen afvallen, in een kleiner maatje passen en gezonder voelen en zijn. Vaak lukt het afvallen wel, maar volgt er daarna weer toename van het gewicht; het welbekende jojo-effect. De afslankstudio van Easyslim.nu laat zien dat het ook anders kan.

Suzan Toemanyan van Easyslim.nu in Hengelo werkt met een zeer revolutionair apparaat, dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Gelijktijdig worden middels elektrostimulatie spieren getraind. Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten en is geheel pijnloos en veilig.
"Het mooie van Easyslim.nu is dat het niet alleen bedoeld is voor mensen die willen afvallen, maar ook voor mensen die afgevallen zijn, of bijvoorbeeld bevallen zijn en te maken hebben met verslapt spierweefsel. Sporten is niet voor iedereen mogelijk, fysieke beperkingen of een aversie tegen sporten kunnen daarvan redenen zijn", zegt Suzan.

Snel resultaat
Met het geavanceerde apparaat is het mogelijk om in drie maanden tijd circa 20 kilo af te vallen. Snel gewichtsverlies is niet het enige voordeel. Zo wordt ook cellulite minder, worden spieren getraind en er is geen operatie of medicatie nodig. Een maagverkleining lijkt tegenwoordig verheerlijkt te worden, maar is niet voor iedereen weggelegd. Het vraagt om een drastische verandering van eetgewoonten na de ingreep. Ook de kosten van een maagverkleining worden lang niet altijd vergoed.

Kennismaken
Wilt u meer informatie over de methode van Easyslim.nu en hoe het kan dat deze wel op lange termijn werkt? Neem contact op met Easyslim.nu Hengelo. U vindt Easyslim.nu aan de Hamerstraat 10 in Hengelo. Wilt u een afspraak maken? Bel, app of sms naar 06-16545335 en geef de gewenste dag en tijd door. Een e-mail sturen naar Hengelo@easyslim.nu kan ook.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>