Foto: Pixabay

Denk mee over nieuwe burgemeester Borne

BORNE - De gemeente Borne nodigt alle inwoners uit om mee te denken over hun specifieke wensen voor een nieuwe burgemeester.

Borne heeft op dit moment een waarnemend burgemeester; Gerard van den Hengel. Hij nam de taken over van Rob Welten, die in april benoemd werd tot nieuwe burgemeester Haaksbergen. De gemeente gaat nu aan de slag met een uitgebreide selectie-procedure om tot een goede nieuwe burgemeester (m/v) te komen.

Vragenlijst
De gemeente wil zoveel mogelijk inwoners mee laten denken over hun wensen voor een nieuwe burgemeester. Zij kunnen dit doen door een online vragenlijst in te vullen via www.borne.nl. Ook het BornePanel zal gevraagd worden naar hun mening.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>