Concert KSO Cecilia met Mira Marie Foron

HENGELO - Op zondag 19 mei om 14.30 uur kunt u in de Waterstaatskerk genieten van het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia onder leiding van Christian van de Berg met soliste Mira Marie Foron.

Op het programma staan 'Concert voor viool en orkest in D opus 35' van Pjotr Ijittsch Tsjaikovski en 'Symfonie nr.8 in G opus 88' van Antonin Dvorak.

Mira Foron
Mira Foron is geboren in 2002 in Stuttgart en begon op vijfjarige leeftijd met viool. Nog in datzelfde jaar deed ze toelatingsexamen aan de Musikhochschule Hannover en werd ze de jongste student van professor Ina Kertscher. In 2012 verhuisde ze naar de Folkwang Universiteit van Essen in de klas van professor Boris Garlitsky en sinds 2015 studeert ze aan de muziekacademie van Detmold, bij professor Koh Gabriel Kameda. In haar korte carrière won ze al vele prijzen. Zowel tijdens "Jugend musiziert", de 9e Internationale Competitie "Premio Citta di Padova"(Italie) als bij de Internationale competitie "La Flame" (Parijs) won ze de eerste prijs.

Informatie over de vereniging en het orkest is te vinden op de site: www.ksocecilia.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>