Hengelose starters maken kans op startersprijs

HENGELO - Ook dit jaar worden er prijzen uitgereikt voor de meest succesvolle starters van midden-Twente. De aanmelding is inmiddels geopend. Starters die in 2018 zijn begonnen met een bedrijf of onderneming kunnen aangemeld worden om kans te maken op de startersprijs.

Hoewel de startersprijs pas op 18 november zal worden uitgereikt, is de aanmelding nu al geopend. Deze prijzen gaan over starters die in het jaar 2018 een bedrijf of onderneming begonnen. Starters zijn belangrijk voor een regio. Ze houden de economie draaiende, een goede toekomst voor hen is ook een boost voor de omgeving. Vastberaden, toegewijde starters worden daarom in het zonnetje gezet met de Startersprijzen Midden Twente. De prijzen zijn een initiatief van de samenwerkende gemeenten van Hengelo, Borne en Hof van Twente en de Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ). De jury bestaat uit leden uit verschillende disciplines, allen ervaren in het ondernemen in de regio Twente.

Beste starter
De prijs is bedoeld voor allerlei soorten ondernemers uit Hengelo, Borne of Hof van Twente. De dienst of het product dat wordt aangeboden speelt geen rol. Wat wel meetelt is hoe succesvol de starter is geweest en hoe groot de sociaal economische bijdrage aan de regio is. De beste starter van het jaar 2018 maakt kans op een van de mooie prijzen die in november zullen worden uitgereikt in de Schouwburg Hengelo. Starters kunnen zichzelf aanmelden door een kans op prijzen, maar de organisatie tippen over een andere, succesvolle starter is ook mogelijk.

Prijzen
De winnaars worden niet alleen in het zonnetje gezet voor hun prestaties tot nu toe. De organisatie heeft ook mooie prijzen beschikbaar gesteld. De winnaar gaat naar huis met een cheque ter waarde van 3.000,- euro en een wisseltroffee gemaakt door kunstenaar Ties Mulder. Daarnaast ontvangt iedereen die in de top 10 is geëindigd 10 uur aan coaching door de experts van ROZ. Bovendien ontvangen de vijf genomineerden ieder een cheque ter waarde van 1.000,- euro om te investeren in hun onderneming. Kijk op www.startersprijsmiddentwente.nl voor aanmeldingen!

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>