23-02-2019: Handbal: Borhave DS1 - DSVD DS1: Borne: L-R: Noah Timmermans (7) of DSVD, Tara Grashof (5) of Borhave
23-02-2019: Handbal: Borhave DS1 - DSVD DS1: Borne: L-R: Noah Timmermans (7) of DSVD, Tara Grashof (5) of Borhave (Foto: Herman Zandhuis)

Borhave pakt winst

BORNE - In sporthal 't Wooldrik kwam de thuisploeg van Borhave gedreven in het veld. Winnen was de doelstelling, liefst ruim. Dat lukte de wilskrachtige Bornse ploeg afgelopen weekend zeer goed.

Door dit resultaat in combinatie met het verlies van DSVD bij SEW in Noord-Holland zag Borhave de voorsprong oplopen naar 2 punten op nummer twee en 3 punten op DSVD dat op de derde plaats staat. Tevens werd met dit resultaat de degradatie van Foreholte definitief. Nog drie kandidaten voor de twee "veilige" plaatsen, de derde plaats impliceert promotie/degradatie wedstrijden tegen de winnaar van de nacompetitie van de eerste divisie. Borhave staat er met nog vier punten te verdelen het beste voor en ontmoet beide concurrenten nog. De start van Borhave was uitstekend. Vlot nam de thuisploeg een 3-0 voorsprong, maar Foreholte wilde zich niet zo maar weg laten spelen. Na 8 minuten was het 4-3. Wederom liep Borhave weg, nu naar 9-5 via goed en snel spel. En voor de tweede keer stokte het scoren bij de thuisploeg waardoor de gasten terug konden komen tot op één doelpunt (9-8). In de laatste 5 minuten van de eerste helft nam de thuisploeg weer afstand, de ruststand kwam daarmee op 15-12.

Mooie bijdrage
Tijdens de rust kreeg Borhave een cheque van €1000,- uitgereikt van de Rabo clubkas campagne. Dank aan alle mensen die Borhave de hiervoor benodigde stemmen hebben gegeven. Borhave zal hiermee het jeugdplan verder gestalte geven. Komende zaterdag 20 april om 19.00 uur speelt Borhave uit in Wognum tegen nummer twee SEW, een sleutelduel in deze nacompetitie. Hopelijk levert ook dit weer een nette winst op.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>