Mooie bijdrage voor Museum Hengelo

HENGELO - Het Museum Hengelo heeft deze maandag een mooie bijdrage in ontvangst mogen nemen. Het gaat om een bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne.

In totaal ontvingen zij 769,59. Het bedrag hebben zij te danken aan de vele stemmers die tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2019 op het project van Museum Hengelo gestemd hebben. Het bestuur van het museum spreekt dan ook graag zijn dank uit naar deze stemmers.

Besteding
Zoals eerder aangegeven zal het Museum Hengelo het bedrag gebruiken voor de herinrichting van 19 kamers inclusief het nieuwe Kennis- en Informatiecentrum. "We willen werken naar een museum dat toekomstbestendig is. Een museum dat gaat van passief naar actief. Van verzamelmuseum naar een museum waar iets te beleven is. Bovendien staat het bereiken van een jongere doelgroep en educatie hoog op onze prioriteitenlijst.", aldus het museum.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>