Kids@ThePark wil meer bezoekers trekken uit regio

HENGELO - Het Hengelose kinderevenement kids@thepark probeert met het aantrekken van nationale artiesten meer bezoekers uit omliggende gemeenten te trekken.

Zo komen de jongens van FOURCE en het zangduo Mylene & Rosanne (beide acts onder andere bekend van het Junior Euro Songfestival en veelvuldig op tv bij Kids Top 20). Ook de nieuwe media mag niet ontbreken; Musicalsterren AnneJet & Liselot en professioneel E-player van Heracles, Bryan Hessing komen langs om hun fans te ontmoeten en hun kunsten te vertonen.

Veel bezoekers
De afgelopen jaren trok het evenement met financiele steun van onder andere de gemeente Hengelo jaarlijks tussen de 8.000 en 9.000 bezoekers. Het gros van de bezoekers kwam uit Hengelo of Borne. Dit jaar hoopt stichting kids@thepark, die het evenement organiseert, ook op flink wat bezoekers uit de grotere gemeenten rondom Hengelo. Dit proberen zij o.a. te doen door de nationaal bekende artiesten te boeken. 'Het moet wel betaalbaar blijven dus de echt hele super bekende artiesten kunnen we helaas niet betalen, maar we zijn heel blij met de artiesten die we nu krijgen! Mede dankzij sponsoring van de Provincie Overijssel en carnavalsvereniging de Noorkermennekes is het gelukt de bekende acts te boeken. Wij denken dat deze artiesten flink wat jonge jeugd naar ons park trekt' aldus Alina Kothman van kids@thepark.

Kom ook
Kids@thepark wordt op 1 en 2 september gehouden in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo van 10.00 – 17.00 uur. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.kidsatthepark.nl

Meer berichten