• Alles

Kindercarnaval Hengelo met Cowboys en Indianen

zondag 16 februari 12:30 uur

HENGELO - Zondag 16 februari organiseren H.C.V. De Windbuul'n en H.C.V. De Weidemennekes= samen weer het Kindercarnaval Hengelo, bij Van der Valk Hotel Hengelo.

De zaal is vanaf 13.30 uur open, het programma begint om 14.00 uur en het feest is om ongeveer 17.00 uur afgelopen. Dit jaar is gekozen voor het thema: "Cowboys en Indianen". In een mooi versierde zaal kunnen kinderen en ouders zich de hele middag vermaken.

Leuk programma

De entreeprijs is dit jaar weer 2,50 euro. Je krijgt daarvoor een heleboel dingen gratis zoals: een button bij binnenkomst, een kaart voor eten en drinken en de spelletjeskaart waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Je mag een keer grabbelen in de grabbelton en je kunt je laten schminken. Er is ook een grappige fotohoek aanwezig, waar je, je als indiaan of cowboy kunt laten fotograferen en natuurlijk mag de foto mee naar huis. Dit jaar is er een knutselhoek waar je kunt kleuren en knutselen. Ook de ballonnen-clown is er weer, als je hem vraagt zal hij zeker een mooie ballon voor je maken. Uiteraard zijn er allerlei leuke spelletjes waar je aan mee kunt doen en is er disco!

Loterij

Er worden die middag ook loten verkocht waarmee je geweldige prijzen kunt winnen. De loten kosten 1 euro. Je wint altijd een prijs. Het Jeugd-duo van De Windbuul'n, Prinses Mila en Hofdame Inez, zullen nog een prijsje uitdelen aan het leukst verklede meisje en jongen en de leukst verklede vader en moeder.


deel deze activiteit

 
Auto zoeker