• Alles
 • (1)
  Muziek
 • (1)
  Evenement
 • (3)
  Lezingen
 • (86)
  Sport
 • (3)
  Cursussen

Uitzwaaiconcert Animato Hengelo

zondag 19 mei 18:00 t/m 19:00 uur

Accordeonvereniging Animato neemt in het Hemelvaartsweekeinde deel aan het World Music Festival in Innsbruck. Als laatste voorbereiding voor deze concoursdeelname organiseert Animato een "Uitzwaaiconcert". Dit concert vindt plaats op zondag 19 mei 2019 om 18:00 uur in 'De Tempel', Booggang 2 te Hengelo. De zaal is open om 17:45 uur en de toegang is gratis.

Aan dit concert zit een euregionaal tintje. Voor het eerst gaat ook het Tussenorkest van Animato deelnemen aan het concours in Innsbruck. Zij doen dit in samenwerking met accordeonensemble Cantabile uit Coesfeld/Duitsland. Dit gelegenheidsorkest staat onder leiding van Ellen Zijm. Zij presenteren tijdens dit concert het concoursprogramma in een informele sfeer samen met de overige deelnemers aan het concours, te weten het Projectorkest onder leiding van Nico-Jan Beckers en het trio M2B.

Het World Music Festival is het grootste en meest prestigieuze concours ter wereld voor accordeonorkesten. Het vindt eens per drie jaar plaats en wordt door velen gezien als de officieuze wereldkampioenschappen voor accordeonorkesten. Het Projectorkest van Animato heeft al drie keer eerder deelgenomen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.animatohengelo.nl.


deel deze activiteit

Locatie

De Tempel
Hengelo
Booggang 2
7552jz


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>