• Alles
  • (1)
    Muziek
  • (1)
    Natuur
  • (1)
    Cursussen

Inloop middag bij ARBE Dienstverlening

dinsdag 12 februari 13:00 - 16:00 uur

Bij ARBE dienstverlening zijn we al jarenlang gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met psychiatrische of psychische problemen. De laatste jaren zien we echter dat ook mensen met een licht verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenletsel (NAH) kiezen voor ambulante begeleiding van ARBE dienstverlening. Met onze jarenlange ervaring in de ambulante hulpverlening treden we proactief en daadkrachtig op, waarbij we mensen echt verder helpen. Altijd vanuit een persoonlijke en nuchtere benadering.

Sinds januari wordt er in Hengelo elke dinsdag middag een inloop georganiseerd aan de deurningerstraat 236 te Hengelo. Tijdens deze inloop kunt u terecht met al uw vragen over financiën, huisvesting, administratie, dagindeling en dagbesteding.

De inloop middag is voor iedereen die vragen heeft. Dit kunnen cliënten zijn van ARBE, maar ook vrienden, familie en kennissen van cliënten zijn welkom. Mensen die geïnteresseerd zijn in de hulpverlening van ARBE zijn natuurlijk ook welkom.

Een hapje en drankje staat elke dinsdag voor u klaar.

Alles is natuurlijk geheel vrijblijvend en gratis.

Zien wij u een keer bij de inloop middag?

Voor informatie of contact kunt u contact opnemen met Rosemarijn van Zeijderveld.

Rosemarijn@arbe.nl

0650695035


deel deze activiteit

Locatie

ARBE Dienstverlening
Hengelo
deurningerstraat 236
7557hm


 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>